2010. október 3., vasárnap

Hanyi hazajött az erdei iskolából

Itt a vége...

Kirándulunk, Domoszló

Szolgálati közlemény: a posztot kb két hónapja kezdtem írni, mostanra lett belőle valami.

Geocaching versenyen voltunk. Bár a verseny elnevezés esetünkben túlzás, hiszen csak sétáltunk, öt és fél óra alatt tettük meg a 12 km-t, és gyűjtöttünk nyolc pontot. Rozi is jól vette az akadályt, bár a délutáni alvás idején kicsit összezuhant, de miután kb 200 métert vittem a hátamon, új erőre kapott. Még Teó sem panaszkodott, bár ha fényképeztem sikerült mindig a hátát mutatnia, kivéve, mikor a diótörés hevében nem vette észre, hogy próbálkozom. Ráadásul, mint azt már tudjátok, Hanyi Teótól próbálja ellesni a helyes viselkedés titkait, így a legtöbb fotón az ő arca sem látszik jól. Neszeneked blogírás.


A falutól északra, a domoszlói kapu felé vezető turistaút a patakmederben szép és kalandos, sokszor kell keresztezni a vízfolyást, hol köveken, hol farönkökön ugrándozva.


A szervezés remek volt, nekem a bázishelyen kialakított játszópark (mindenféle ügyességi és népi játékok, logikai feladványok, mini gyerek tájékozódási futás) tetszett a legjobban.

Rozi, aki nemcsak, hogy hagyja magát fotózni, de kifejezetten élvezi a dolgot. Ha meglátja a gépet, nyomban felveszi valamelyik fényképarcát. Például a könnyed turistáét


vagy a megfontolt irányítóét

Itt a vége...