2008. december 25., csütörtök

karácsony

Rozi és Tomi fénypontoznak (most van ugyanis a nap fénypontja, ti. a délutáni alvás ideje), a nagyok meg elvonultak a karácsonyi könyvekkel. Teó az Északi fénnyel, Hanyi meg a Coffi, Pocak, Paprikával. Azt hiszem most jól választottunk, ha nem ismeritek őket itt és itt olvashattok róluk.

A tegnapi ajándékozás kis híján mégis kudarcba fulladt, ugyanis Rozi megsértődött, hogy nem kapott egyetlenegy pónit sem. Aztán amikor előkerült az orvosi táska (majdnem arra a sorsra jutott, hogy csak a tavaszi nagytakarításkor leljünk rá), akkor megenyhült kicsit és az este hátralévő részében bizsgálósat játszottak Hankával. Kippkopp volt a szenvedő alany, a vizsgálóasztal meg az új Boribonos takaró. Lassan külön boltot nyithatunk Marék Veronika szerzeményeiből és a kapcsolódó szuvenírekből.


A Kippkoppot én csináltam, nem lett ugyan olyan csini, mint amit a Pagonyban lehet kapni, de talán már nem is annyira gyenge, mint a legelső ilyen próbálkozásaim.
Ma délelőtt meg elindultunk életünk első geoládakeresésére. Gondoltuk kezdetnek jó lesz a falutól nem messzi kőbányába elrejtett kincs is. Hát mit mondjak... nem találtuk meg. Az még nem derült ki, hogy csak bénák voltunk, vagy tényleg nincs is ott, mindenesetre a megadott koordináták közelében néhány rongy- és fadarabkán kívül nem találtunk semmit sem.
Nincsenek megjegyzések: